Over mezelf

Hallo,

Ik ben Sandy en ik ben een Oost-Vlaamse juf in het derde leerjaar. Dit doe ik met veel plezier. Naast juf ben ik ook mama van 2 kindjes ( 7 en 10 jaar ) en echtgenote van mijn fantastische hubby.

Tussendoor zit ik vaak op internet, op zoek naar leuke ideetjes. Of ik werk een ideetje uit. Met deze blog wil ik mijn materiaal en ervaringen delen. Mijn materiaal is gemaakt voor het derde leerjaar maar is vaak ook inzetbaar in het tweede of het vierde leerjaar.

De bedoeling is dat hier toch wel heel wat materiaal verschijnt. Dit mag je allemaal gratis gebruiken. De laatste tijd zie ik een trend dat iedereen geld begint te vragen voor materialen die gedeeld worden. Dat is iets wat ik niet zo goed begrijp. Waarom kunnen we elkaar niet gewoon helpen en materialen delen? Op mijn blog vind je dus enkel gratis materialen. Wel zou ik het enorm appreciëren als je een verwijzing naar mij of deze site maakt. Ook vind ik het erg leuk om jullie ervaringen met mijn materialen te lezen. Of gewoon eens een kort bedankje als je mijn werk apprecieert.

Hopelijk kan ik je inspireren…

11 gedachtes over “Over mezelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s