Dagelijkse kost

Lang geleden dat ik nog iets plaatste op deze blog. Het is dan ook al druk geweest met mijn nieuwe uitdaging op school. Ik heb nu samen met mijn collega een graadsklas 3de en 4de leerjaar. Dat is allemaal nog wat zoeken, ook het team-teachen is helemaal nieuw, maar wel heel leuk!

Ook nu wil ik graag onze dagelijkse kostjes blijven delen. We hebben er dus voor het derde en het vierde leerjaar. Op dit moment staat er enkel rekenen op, gebaseerd op het ijsbergrekenen. Met veel dank aan mijn partner in crime die deze ook mee uitwerkt.

Wil jij de dagelijkse kostjes ook ontvangen? Dan kan je een mailtje sturen naar sandyrodriguez_1@hotmail.com

Veel plezier ermee!

PS: ken je het principe nog niet, kijk dan zeker eens verder op deze blog.

2 gedachtes over “Dagelijkse kost

  1. Hallo Sandy, ik werk intussen met een bundel per week (in plaats van een blad per dag). Voor mij werkt dit fijner (haalbaarder). Ik geef het maar even mee, misschien waren jullie ook nog zoekende. Of misschien vinden jullie het juist fijn werken met één blad per dag. Veel succes met de groep en het teamteachen!

    Geliked door 1 persoon

    1. Hé Stephanie! Wij werken met 1 dubbelzijdig blad per week. 1 Blad per dag werd voor sommige leerlingen wat veel. Wel benieuwd naar hoe je het doet met dat bundeltje. Ik stuur je nog een berichtje 😉

      Like

Plaats een reactie